TOO JÕULUD KONTORISSE!!

Kuna selle aasta kaunimad pühad on lähenemas, on aeg hakata mõtlema, kuidas oma kontorit kaunistada. Suurim jõulukaunistus on jõulupuu. Puu seostub kasvu ja jõuga - just seda soovime teile, kallid kliendid. Saabuvate pühade puhul kingime SilverTree.ee-st jõulukuuse ostmiseks 45 eur kinkekaardi!


TOO JÕULUD KONTORISSE!
Kuna selle aasta kaunimad pühad on lähenemas, on aeg hakata mõtlema, kuidas oma kontorit kaunistada. Suurim jõulukaunistus on jõulupuu. Puu seostub kasvu ja jõuga - just seda soovime teile, kallid kliendid. Saabuvate pühade puhul kingime kuuse ostmiseks SilverTree 45 eur kinkekaardi!

KAMPAANIA TINGIMUSED:
•Soorita ost kaupa hinnaga 300 eur + KM. *Ostukorvis peab olema vähemalt 10 pakki NAVIGATOR HYBRID kontoripaberit.
•Kampaania periood 16.11.2022 kuni 09.12.2022.
•3 Kampaania käigus saadab Officeday 21., 28. novembril ja 5. detsembril 12 igale kampaania tingimused täitnud kliendile elektroonilise kinkekaardi väärtusega 45 € kuuse ostmiseks silvertree.ee-st.Kuusk toimetatakse Sinuni määratud aadressile ja peale pühi viiakse kuusk tasuta välja.
•Kogu kampaaniaperioodi jooksul - 1 kingitus 1 kliendi kohta.
•Kinkekaartide arv kuuse soetamiseks on piiratud.
•Kampaania kehtib näidatud hindadega kaupade ostmisel Officeday e-poes.


NAVIGATOR HYBRID – kvaliteetne 80 g/m2 mitmeotstarbeline paber, mis on valmistatud 30% ulatuses taaskasutatud materjalist. Tootmises kasutatav eukalüpti tselluloos annab paberile tugevuse ja selle pinnale siidise sileduse.