Leitz TruSens õhupuhastajad – Tere tulemast puhtam õhk!

Maailmas, kus õhukvaliteet on üha suurem probleemiks, on õhupuhasti muutumas aina populaarsemaks tarvikuks meie kodudes ja kontorites. Leitz TruSensi õhupuhastite eksklusiivne disain eemaldab mustuse ning täidab ruumi värske ja puhta õhuga.

Leitz TruSens valikus on kolm mudelit:
• Z-1000 väiksed ruumid kuni 23 m²;
• Z-2000 keskmised ruumid kuni 35 m²;
• Z-3000 suured ruumid kuni 70 m².


Need õhupuhastid on varustatud standardsete filtritega, mis tagavad 360-kraadise filtreerimise, püüdes kinni 99,97% õhus levivatest allergeenidest ja viirustest, sealhulgas H1N1 viirusest, lenduvate orgaaniliste ühendite gaasidest ja mikroskoopilistest osakestest. Sellel on ka 4 puhastusastet: pestav esmane filter, aktiivsöefilter, HEPA filter ja UV-C lamp. Õhupuhastaja sobib suurepäraselt tavapäraseks igapäevaseks õhupuhastuseks.


 UUED ERIFILTRID, MIS VASTAVAD TEIE VAJADUSTELE!
Keskendudes erilistele allergia- ja tervisevajadustele, tutvustab Leitz TruSens kolme uut filtrit, mis aitavad õhukvaliteeti veelgi parandada.



 Allergia & gripi filter  koosneb vastupidavast eelfiltrist, viirusevastasest HEPA filtrist ja aktiivsöe graanulikihist. Sellel filtril on viirusevastased omadused, mis aitavad inaktiveerida õhus levivaid viiruseid, baktereid ja hallitusseente eoseid, kui need filtriga kokku puutuvad. Koos UV-C valgusega hävitatakse ka kõik HEPA filtrisse püütud mikroobid.



 Lõhna & LOÜ filter  on spetsiaalselt konstrueeritud suure koguse süsinikugraanulitega (3-kihis) ja HEPA filtritrumliga. Süsinikugraanulid aitavad eemaldada tavapäraseid toiduvalmistamise ja puhastamise lõhnu ning vähendada teatud lenduvaid orgaanilisi aineid väga kiiresti


 Lemmiklooma filter  sisaldab uut ja täiustatud pestavat eelfiltrit, mis on esimene kaitseliin suuremate osakeste, sealhulgas lemmikloomade kõõma ja karvade vastu. See materjal on konstrueeritud nii, et õhuvoolu ei piirata isegi siis, kui see määrdub, ja aitab pikendada teiste filtrite eluiga.

Looge omale puhtam õhk, valides endale sobivaim õhupuhastuslahendus parimate Leitz TruSensi filtritega, mis vastavad teie vajadustele. 

Leitz TruSens õhupuhastid ja filtrid leiate siit.