Siin on meie uus, 2018. a bürootarvete kataloog!

Kataloogis toome Sinuni meie uuenenud tootvaliku, kus on 1093 uut toodet. Uudsena oleme pööranud eriti suurt tähelepanu toiduainetele, tehnikatoodetele ja büroolahendustele. Meie soov on, et Sina saad pühenduda oma tööle ning efektiivse ja turvalise kontoritöö korraldamine jääb meie hooleks. 

Tänapäevane kontor on palju enam kui lihtsalt töökoht. Veedame siin märkimisväärselt pika aja ning seetõttu soovime Sul aidata luua oma töökohal meeldiva ja töötamist toetava atmosfääri.   

 

Uue kataloogiga esitleme nii uusi tooteid kui ka büroolahendusi ning teeme seda ülemaailmse äritegevuse kontekstis. Officeday on rahvusvaheline ettevõte, kus eri maade kolleegide ja partnerite igapäevane koostöö on harjumuspärane nähtus. Seetõttu me teame, kui oluline on ühenduses olemine, üksteise mõistmine ja ühiste eesmärkide nimel pingutamine. 

 

Uus kataloog on suurem ja rikkalikum kui kunagi varem, seetõttu jagasime tooted 4 osaks.

  • BÜROOTARBED JA -LAHENDUSED: sellest nn põhikataloogist leiad traditsioonilised bürootarbed nagu templid, paberitooted, töökeskkonnatarbed, kirjutusvahendid, koolikaubad, arvutikotid, mööbli ja esitlustehnika. Siin on ka toidukaubad ning kohvi- ja veeautomaadid eri suurustega büroodesse.
     
  • MAJAPIDAMIS- JA TÖÖOHUTUSTARBED: siit leiad tooted, mis aitavad hoida tööruumid puhtad ja töötajate tervisele ohutud. Eraldi oleme välja toonud uue tootekategooria - individuaalsed tööohutustarbed.

  • IT JA KONTORITEHNIKA: ülikiiresti arenev tehnikamaailm on osa igapäevasest tööelust ning lisaks konkreetsetele toodetele pakume uues kataloogis ka lahendusi eri suurustes büroodele ja eri otstarbeks.

  • ÄRIKINGITUSED: see kataloog pakub Sulle palju ahvatlevaid ideid, kuidas tänada ja meeles pidada nii oma kolleege kui ka äripartnereid.

 

Officeday soovib Sulle siirast avastamisrõõmu!

Elektroonilised kataloogid leiad siit:

     

 

 

 

Bürootarbed ja -lahendused

Majapidamis- ja tööohutustarbed

IT ja kontoritehnika

Ärikingitused

 

Telli Officeday uus kataloog oma kliendihaldurilt või meie klienditeenindusest telefonil 658 0900 või meiliaadressil [email protected].